Justin Bieber blijft fans kwetsen

JB

Justin Bieber (19) heeft weer een fan gekwetst. De popster, die momenteel in Australië tourt, beledigde een van zijn bewonderaars vanwege haar gewicht in een hotelzwembad in Perth.

Toen Justin zich op het dak van get Hyatt Regency HOtel bevond zag hij vier jonge meisjes in hun bikini, zo vertelde de hotelgaste Helen Robinett. De zanger noemde het meisje een ‘aangespoelde walvis’.

Daarnaast gaf Justin het meisje nog wat weinig subtiel advies mee. “‘Ben jij een Hawaïaanse of wat?'”, vroeg Justin volgens Helen aan de brunette. “Waarop zij antwoordde: ‘Nee, dat ben ik niet’. Bieber vervolgde: ‘Je lijkt net een aangespoelde walvis’. Waarop het meisje beduusd vroeg: ‘Meen je dat nu?’ En de zanger antwoordde: ‘Jij moet deelnemen aan de afvalshow ‘The Biggest Loser’.”

De fan barstte in tranen uit en verliet het zwembad. Naar eigen zeggen probeerde Helen de jonge aanbidster nog te troosten. “Trek het je niet aan, het heeft echt niks met jou te maken”, zei ze. “Zulke opmerkingen kunnen serieuze gevolgen hebben voor iemands zelfbeeld. Ik ben echt kwaad. Zonder zijn fans stelt Justin Bieber immers niks voor. En hij schoffeert hen.” Eerder spuugde Justin al eens naar zijn fans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s